Katarinu Živković je ekipa „Blica“ sačekala ispred policijske stanice. Koliko god je mogla, pokušala je da se sakrije od našeg objektiva.

Pevačicu Katarinu Živković noćni provod koštao je pre dva dana baš skupo jer je završila na trežnjenju u policijskoj stanici.

Kako „Blic“ saznaje, ona je u noći između ponedeljka i utorka zaustavljena na Novom Beogradu zbog vožnje u alkoholisanom stanju, a prilikom kontrole utvrđeno je da je u krvi imala 2,2 promila alkohola. Policajci su je bez pogovora priveli u stanicu na trežnjenje, gde je provela narednih osam sati.

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija
Katarina je brzinom munje sela u auto i odvezla se

Kako je u policiji objasnila, ona se nakon noćnog provoda uputila kući, ali nije očekivala da će je policija zaustaviti i na kraju odvesti na trežnjenje.

U utorak ujutru, ekipa „Blica“ sačekala je pevačicu ispred policijske stanice, gde je u prepodnevnim časovima po nju došao muškarac nepoznat javnosti. Kada je izašla iz policijske stanice i videla da je fotografišemo, odmah je utrčala u auto da se sakrije. A onda je zamolila i policajca da onemogući dalje fotografisanje.

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija
PRIJATELJ DOŠAO PO NJU: Katarina Živković ispred policijske stanice

Kako bismo čuli šta se te večeri odigralo u policijskoj stanici i zašto je privedena, pozvali smo Katarinu.

– Ne želim da pričam o tome. Bila sam u policiji s drugom koji je kod mene došao iz inostranstva kako bismo ga prijavili. Tek kada budete pokazali dokaze da sam zaista bila na trežnjenju, možemo da razgovaramo – pravdala se Katarina, a kada smo je upitali zbog čega je bežala od reportera, rekla je:

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

– Nisam bila u izdanju za slikanje, zbog toga sam pobegla, ne razumem šta vam nije jasno – rekla je Živkovićeva. Inače, samo nedelju dana pre nego što su je uhvatili sa 2,2 promila alkohola u krvi, pevačica je za naš list izjavila kako voli da popije koju čašicu više i da ne vidi zašto se oko toga pravi fama.

– Volim da popijem, ali u poslednje vreme ne pijem jer ne stižem zbog poslovnih obaveza. Iskreno, muka mi je više od tih priča o alkoholu, kao da postoji osoba koja nikad ne popije koju čašicu da se opusti, to je normalna stvar – rekla je Katarina u izjavi za „Blic“.

KAZNA PREKO 100.000 DINARA

Kako stoji u zakonu Republike Srbije, vožnja s više od dva promila kategorizuje se kao stanje teške alkoholisanosti, čime se, u zavisnosti od prekršajnog sudije na licu mesta, odnosno nakon trežnjenja, prepisuje novčana kazna od 100.000 do 120.000 ili pritvor od najmanje 15 dana. S tim ide 14 kaznenih poena, odnosno zabrana upravljanja vozilom na najmanje osam meseci.

Izvor: Blic.rs/Ljubomir Tozev

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here