Bivši predsednik Skupštine opštine Zaječar Saša Mirković priveden je kako bi se sprečiila konferencija za novinare i ujedinjenje Pokreta CELA SRBIJA sa Republikanskom partijom. Saša Mirković je nedavno istakao i svoju kandidaturu za Gradonačelnika Beograda i aktivno je učestvovao u radu Pokreta „CELA SRBIJA“, kao njen osnivač, predsednik i pokretač.

Mirković je danas trebalo da učestvuje na konferenciji za novinare u Medija centru i govori i  o predstojećim izborima u Beogradu i svojoj kandidaturi za Gradonačelnika.

Navodi da je Mirković uhapšen zbog bilo čega drugog, netačni su, i očigledno je da se radi o političkom hapšenju i pokušaju zastrašivanja političkih protivnika od strane vladajuče oligarhije. Ovo je još jedan pokušaj da vlast uguši glas svih onih koji ne žele da ćute i ponašaju se po volji režima.

Zašto je baš danas Mirković uhapšen, iako je bezbroj puta do sada za to bilo prilike, jer se nije krio i nije pokušavao da izbegne pravdu, saznačemo uskoro ali je očigledno da je ovo još jedan gaf i bruka vladajuće garniture.

Poznati estradni menadžer, predsednik pokreta "Cela Srbija" i moj prijatelj Sasa Mirkovic uhapšen je zbog navodnih "…

Posted by Dejan M. Andrić on lunes, 11 de septiembre de 2017

Više informacija uskoro …

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here